Készülődés az újra(év)

 2008.12.31. 12:16

Bulielőkészület egy személyre:

Hozzávalók: sajt (akármilyen mennyiségben), 1db főtt esetleg kemény tojás, multivitaminlé, vaj, kenyér.

 

Kezdjük az előkészületeket a multivitaminnal, a multivitamin az egyik legkönnyeben kinyerhető vitaminforrás, ahogy a neve is mutatja elképesztő mennyiségű vitamint tartalmazhat. Persze ez függ a gyümölcs érettségétől és a feldolgozás formájától. Mi most a felhasználás legegyszerűbb módját választjuk, kifacsarjuk a gyümölcsöt és hidegen elfogyasztjuk. A meglepően szögletes gyümölcs funkcionális kialakítása vetekszik a banán ergonómiájával. A gyümölcsök könnyen egymásmellé rendeződnek, így praktikusan helyet takaríthatunk meg vele kamránkban vagy hűtőnkben. A multivitamin gyümölcs felső részén találjuk az úgynevezett szárat. Ez a gyümölcs fajtájától függően többféle színű és formájú lehet. Óvatos húzó mozdulat közben forgassuk el a szárat az óramutató járásával ellenkező irányban. Két-három teljes kör megtétele után elénk tárul a gyümölcs belseje. Ekkor már egyszerűen a gravitáció segítségével kinyerhetjük a gyümölcs levét. Döntsük meg egy pohár irányába, hogy drága vitaminforrás ne vesszen kárba.

 

Fogyasszuk egészséggel a multivitaminlét! Kisérőnek fogyasszuk hozzá sajtos tojásos szendót, melyet a sajos tojásos kifli receptje alapján készítsünk el ízlés szerint.

 

A bevitt vitaminoknak és ásványi anyagoknak köszönhetően a szilveszterkor fittek és üdék leszünk. Boldog új évet, és sok táncos mulatságot mindenkinek!

Címkék: buli szilveszter multivitamin

A bejegyzés trackback címe:

https://nuts.blog.hu/api/trackback/id/tr85850128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NancyJones 2008.12.31. 17:24:42

...asszem lemegyek a boltba :)
süti beállítások módosítása